FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2023 Wikaza

Zelfbouwroute Utrecht 29 juni 2013

Log in om te reageren.


Locatie beheerder
10 jaren geleden

Sandra Beenen

Kom en ontdekt de nieuwe locaties, kavels en klushuizen Op 29 juni a.s. is het tussen 11.00 en 14.00 uur 'open huis' op de zelfbouwlocaties in Utrecht.

Zie www.utrecht.nl/zelfbouw. voor meer informatie.

Je kunt vrijblijvend een kijkje nemen bij verschillende kavels en klushuizen. Naast de bekende locaties zijn er drie nieuwe locaties met nieuwe mogelijkheden. Kom en ontdek! Stel je vragen over de verkoopprocedure of laat je informeren en inspireren over de mogelijkheden op de verschillende locaties: Veemarkt, Leidsche Rijn, MadebyU, locatie Lauwerecht (nieuw), Duurstedelaan, Ariënsschool (klushuis, nieuw), MadebyU , Anton Geesinkstraat (klushuis) !(nieuw).

Het programma en de tijden per locatie zijn te vinden op de website www.utrecht.nl/zelfbouw. Ook vind je hier een korte impressie per project. Tijdens de Zelfbouwroute is op elke locatie een informatietasje op te halen met daarin het programmaboekje van de dag en achtergrondinformatie over de verschillende zelfbouwlocaties. Ook kun je hier terecht met specifieke vragen over zelfbouw of over het project.