FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2018 Wikaza

Interne verbouwing

De begane grond van deze woning van rond1915 diende volledig gerenoveerd te worden. We hebben er voor gekozen de hele opzet van de plattegrond te veranderen, mede vanwege het ontbreken van een badkamer. De begane grond heeft in de nieuwe situatie alle functies. De keuken, die aan de tuin grensde, werd de slaapkamer, de gang werd, door de kasten erbij te betrekken, de badkamer en omdat de woonkamer voldoende lang is kwam hier in het midden de keuken, waardoor er aan de voorkant een woonruimte en aan de tuinzijde een eetruimte ingericht kan worden.
Bij de verbouwing is zoveel mogelijk materiaal uit de woning hergebruikt. Zo zijn bijvoorbeeld alle deuren, al dan niet aangepast, op een andere plek weer gebruikt, en kregen de planken, die in de woonkamer aan het plafond imitatiebalken vormden, in de voorzetwand en de schuifdeur van de slaapkamer een nieuwe bestemming. 

Voorbeeldproject type:
individueel kavel
Door:
N van der Veen

Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen