FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2018 Wikaza

Interne verbouwing

Van een reeks onoverzichtelijke ruimtes met inpandige kamers is een open en ruime vierkamerwoning van 132 m² gemaakt. Omdat er weinig over was van de oorspronkelijke opzet van rond 1910, met een wintergevel en een zomergevel, is de hele plattegrond op de schop gegaan. De open zomergevel is nu de gevel die aan de 100 m² grote tuin op het zuidwesten grenst.
Om het verwijderen van de wintergevel op te vangen is er over de volledige breedte van 12 meter een stalen constructie aangebracht. Met een vloerverwarming, isolatie, voldoende bergruimte en alle moderne voorzieningen is het weer een eigentijdse woning in een karakteristiek oud pand die de toekomst weer aan kan. 

Voorbeeldproject type:
individueel kavel
Door:
N van der Veen

Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen