FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2023 Wikaza

CPO Wiewlijk, Van Kinsbergenstraat Dordrecht


Toekomstige buren bouwen samen hun eigen huis 7 huishoudens zijn gestart CPO vereniging "CPO Wielwijk" voor de ontwikkeling van circa 14 eengezinswoningen vanaf €150.000 (inclusief grond & bouwkosten!) aan de Van Kinsbergenstraat in Dordrecht. Afgelopen tijd is heeft de vereniging onder begeleiding van BIEB, samen met KAW architecten een verkavelingsplan ontwikkeld. Doel is om nog in 2013 met de bouw van de woningen te starten. Er is nog ruimte voor serieuze medebouwers. Kijk voor meer informatie en downloads op de website www.bouw-wow.nl.


Informatie

Budget van
150000
Doelgroep
Starters, doorstromers en senioren
Aantal woningen
Eerste fase: 14 eengezinswoningen vanaf €150.000(grond+bouwkosten). Typologie nog te bepalen: rijwoning, 2/1kap, vrijstaand, gelijkvloerse patiowoning etc.
Aanpak:
Deelnemers van deze CPO vereniging ontwikkelen zelf een stedenbouwkundig plan met gewenste woningtypes, onder begeleiding van een professioneel CPO adviesbureau,. Binnen dit plan kies je als deelnemer je eigen kavel en woning. Vervolgens ontwikkel je naar eigen inzicht de woning verder uit. Je bent dus altijd in staat om binnen je eigen budget een passende woning te realiseren. Ook afwerking bepaal je zelf en je kunt dus kiezen om een casco woning zelf af te bouwen. Hoe eerder je instapt, hoe meer invloed je hebt op uitwerking van de woning. Eind 2012 is een verkavelingsplan gereed gekomen. Komende tijd worden de woningen verder uitontwikkeld. Dit biedt een uitstekende basis om zelf je ideale woning binnen dit plan verder vorm te geven! Contact: xvanbeers@woonbronontwikkelbedrijf.nl

Deelnemers

  • Xander
    Initiatiefnemer: Xander


Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen