FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2022 Wikaza

5 november infoavond KEUZERUIMTE Zeeburgereiland


Bouwgroep KEUZERUIMTE ZEEBURGEREILAND BLOK 6 is  geïnspireerd door wonen in scholen, kerken of pakhuizen: een grote ruimte met een karaktervol casco dat ruimte biedt aan verschillende droomwoningen. Wij zijn geen ontwikkelaars, dus minder kosten en meer keuzevrijheid voor bewoners.

KEUZERUIMTE ZEEBURGEREILAND BLOK 6 heeft Stedelijke en Landelijke kwaliteiten, vanwege:

-ligging aan het IJmeer, uitzicht naar Durgerdam
-nabij de binnenstad én goed ontsloten met de auto
-nieuwe stadswijk al volop in ontwikkeling
-aantrekkelijke erfpacht

Na het succesvolle CPO project Keuzeruimte Amstelkwartier kavel C3 (nu in aanbouw) willen we met hetzelfde professionele team de groep ondersteunen om circa 20 droomwoningen te realiseren.
In tegenstelling tot de meeste andere CPO-projecten in Amsterdam is bij Keuzeruimte Amstelkwartier helemaal geen ontwikkelaar betrokken geweest. De bouwgroep en haar adviseurs hebben veel werk verzet en momenteel is de bouw in volle gang. Door zelf je woning te ontwikkelen, bespaar je de kosten van een ontwikkelaar en kan je als bouwgroep zelf je keuzes maken. Lagere kosten en meer keuzevrijheid!

We hebben reeds een aantal studies gedaan naar mogelijke verkavelingen van het bouwblok.
We hebben Tom Vroemen, voorzitter en toekomstige bewoner van bouwgroep Keuzeruimte Amstelkwartier gevraagd om als coach de bouwgroepen te begeleiden waar nodig.

We zijn nog op zoek naar geïnteresseerden. De uiteindelijke rangorde voor de woningkeuze is gerelateerd aan de inschrijving. Dus schrijf je nu vrijblijvend in of meld je aan voor de infoavond op woensdag 5 november: www.Keuzeruimte.nl

Tom zal ook aanwezig zijn, zodat alle vragen m.b.t. het vormen van een bouwgroep, de juridische en financiële aspecten etc bevraagd kunnen worden.


Informatie

Budget van
300000
Maximaal budget
550000
Aantal woningen
Circa 20
Beoogde locatie:
Zeeburgereiland Blok 6
Aanpak:
Wij organiseren op 5 november een info-avond. Meld je aan of kijk voor info op www.keuzeruimte.nl

Deelnemers

  • Erik
    Initiatiefnemer: Erik


Reacties

Bouwgroep
Erik De Vries 7 jaren geleden

Info-avond 13 oktober. Meld je vrijblijvend aan op www.Keuzeruimte.nl


Reactie toevoegen