FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2023 Wikaza

Bouwgroep Werfstraat Haarlem


De gemeente Haarlem wil aan de rand van het centrum een locatie beschikbaar stellen voor zelfbouw en CPO. E.e.a. is nog in procedure maar de mogelijkheden voor een mooie energieneutaal duurzame en vooral betaalbare woning zijn groot. 


Informatie

Budget van
200000
Maximaal budget
350000
Aantal woningen
Ca. 30 kavels
Aanpak:
Dit initiatief is gestart om mensen bij elkaar te brengen die ook geïnteresseerd zijn in zelfbouw in Haarlem. Graag kom ik in contact met enthousiaste kopers om dit prachtige stukje Haarlem te ontwikkelen naar een fijne woonomgeving.

Deelnemers

  • Wouter
    Initiatiefnemer: Wouter
  • Ronald
    RonaldReacties

Bouwgroep
Henk Klaassen 9 jaren geleden

KAN NIET WAAR ZIJN Dat nog eens ca 30 huizen tussen 2 versteende wijken "geprakt" worden zonder medeweten van Transvaalbuurt, Patrimonium en 2 scholen die gebruik maken van de nog maar schaarse speelmogelijkheden. Dat dit onderzoek zonder ruchtbaarheid in 2013 heeft plaatsgevonden en later pas een aardig verhaaltje uitgegeven is (maar met geheime bijlagen over de motivatie waarom juist op dit schaarse plekje groen een pilotproject door moet gaan). Dat vele bomen en struiken gekapt moeten worden in de reeds versteende buurten. Dat nog meer families en kindertjes tussen deze verarmde buurten met nog meer (vracht)autos moeten leven, waar eens fijn groen was en een beetje speelruimte. KAN TOCH NIET WAAR ZIJN!


Reactie toevoegen