FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2023 Wikaza

Krasse Knarrenhof HilversumWij proberen om ook in Hilversum een hofje van de grond te krijgen waar iedere bewoner zijn eigen privacy heeft (eigen voordeur en tuin), maar ook een gemeenschappelijke tuin en activiteitenruimte. Uiteraard zijn slaapkamer, badkamer en keuken allemaal op de begane grond in deze toekomstbestendige, rolstoel-doorgankelijke woning. Een mix van betaalbare huur en koop is het vertrekpunt.  Op dit momenten zijn er al 8 geinteresseerden!

Wilt u uw toekomst ook zelf bepalen? Wacht u de bezuinigingen in de zorg niet af meer pakt u het heft in eigen handen? Zelf of met andere gelijkgestemden of vrienden?  Dan is het concept Krasse Knarrenhof wat voor u.
.
UPDATE: Op 23 mei was er een informatiebijeenkomst over het Knarrenhof in Zwolle. Er was een overweldigende belangstelling met 140 aanwezigen. Op 5 juni heeft de gemeente Hardenberg ons uitgenodigd om te vertellen over het concept Knarrenhof. Deze bijeenkomst was een groot succes met maar liefst 360 aanwezigen! Dit steeg ver boven onze verwachtingen uit en zorgde er zelfs voor dat de bijeenkomst op het laatste moment verplaatst werd naar een locale theaterzaal.Uit beide voorbeelden blijkt dat het Krasse Knarrenhof ‘leeft’ en hoe (klaarblijkelijk) het concept op een positieve manier aanspreekt!


Informatie

Maximaal budget
300000
Doelgroep
60+, mensen die helpen, mensen met noaberschap, actieve mensen privacy en gezelschapzoekers
Aantal woningen
Vanaf ca 12 woningen is dit concept te realiseren.
Aanpak:
Eerst wordt een groep geïnteresseerden gevormd, en dan wordt er een eerste kennismakingsbijeenkomst gepland. Het is de bedoeling dat we begin januari bij elkaar komen. Zodra de datum bekend is wordt deze hier kenbaar gemaakt. Heeft u interesse dan kunt u mailen naar meike@locksleycollective.nl of bellen 0616816675. Graag vertel ik over hoe het in Zwolle is ontstaan en al tot projecten heeft geleid.

Deelnemers

  • Peter
    Initiatiefnemer: Peter


Reacties

Bouwgroep
Liedeke Reitsma 9 jaren geleden

Succes Wim.....en hopelijk wordt het in Hilversum net zo'n succes als in Zwolle !


Bouwgroep
Peter Prak 9 jaren geleden

Woensdag zitten we bij de Gemeente Hilversum voor een eerste kennismaking. Het initiatief wordt enthausiast ontvangen binnen de Gemeente en ze willen graag om tafel.


Bouwgroep
Peter Prak 9 jaren geleden

Morgenochtend heeft initiatiefnemer Wim van Exter een interview met Radio Noord Holland. Leuk dat er zoveel positieve reacties zijn!


Reactie toevoegen