FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2022 Wikaza

PUUUR BSH


PUUUR BSH

PUUUR_BSH is een project geïnitieerd door architectenbureau  _ Atelier PUUUR in samenwerking met de bouwer VINK BOUW is een bouwgroep gevormd. Deze samenwerking combineert de ontwerp- en CPO bouwervaring van Atelier PUUUR en VINK BOUW en bundelt de krachten om een bijzonder, mooi en ambitieus plan te verwezenlijken.


BESCHRIJVING
PUUUR BSH wordt een nieuwbouw project met betaalbare appartementen  en gezinswoningen tegen kostprijs op één van de mooiste locaties in de Buiksloterham Amsterdam Noord. Met totaal ± 24 woningen en bedrijfsruimten op de begane grond.

MISSIE

Samen betaalbaar bouwen met een bouwteam bestaande uit professionals.
Jij bepaalt je eigen woning en indeling.
Je vormt onderdeel van een team met o.a. de architect en de bouwer.

VOORDELEN
 1. Er is nog plek op de lijst, schrijf je nu in voor de bewonersgroep.
2. Daarnaast mag je meedenken over het ontwerp samen met de architect. Zo kan je je eigen droomwoning ontwerpen en heb je zonder extra kosten een woning op maat (maatwerk).
3. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, liggen de verkoopprijzen van deze appartementen onder de marktwaarde omdat er geen grote ontwikkelaars als tussenpartij zijn.

WONINGEN

Voor PUUUR BSH wordt een klimaat neutraal woongebouw met als insteek 22 betaalbare, luxe appartementen en  2 grondgebonden woningen; van studio's tot ruime 5/6-kamer appartementen in de hoogbouw. Op de begane grond bevinden zich werkruimten en onder het gebouw is een inpandige parkeergarage gesitueerd met een eigen parkeerplaats en een buitenberging voor elke woning.
Voor het realiseren van dit duurzame gebouw zijn subsidies beschikbaar door de gemeente en provincie, die gebruikt zullen worden ten gunste van de kopers.

Alle appartementen hebben een perfecte oriëntatie op de zon, met de hele dag een zonovergoten balkon terras van maar liefst 20m2 ! En met een fantastisch uitzicht richting het IJ !

PRIJZEN Vraag naar de prijzen. Bel 020.8904450 of mail goeman@puuur.nl

BIJZONDERHEDEN

- luxe woningen tegen zeer aantrekkelijke kostprijzen
- flexibel indeelbare woningen naar eigen wens
- grote buitenruimten; terrassen en balkons
- hoge verdiepingshoogte van 3m
- grote, verdiepingshoge ramen, zeer lichte woningen
- 100% KlimaatNeutraal, duurzaam woongebouw met lage energiekosten
- parkeerplaatsen in eigen parkeergarage
- groot gemeenschappelijke daktuin – moestuin
- sauna en fitness ruimte voor gemeenschappelijk gebruik
- ontmoetingsruimte/ flexplekken/ vergaderruimte op de baganegrond, voor gemeenschappelijk gebruik
- in 5 minuten fietsen bij pont naar Centraal Station

OPDRACHTGEVERSCHAP EN FINANCIERING

De bouwgroep bestaande uit architectenbureau Atelier PUUUR en bouwbedrijf VINK BOUW als investeerder / achtervang zal zorg dragen voor de gehele ontwikkeling van het project tot en met de oplevering. In een vroeg stadium in het ontwerpproces zullen adviseurs aangetrokken worden voor o.a. installatie, constructie en bouwfysica adviezen.
Gedurende de ontwikkelingsfase kunnen geïnteresseerde toekomstige bewoners zich inschrijven en zullen in een bewonersgroep georganiseerd worden welke in latere fase de V.V.E. zal vormen. In deze fase heeft de bewonersgroep inspraak en keuzevrijheid op het proces zoals het bepalen van de grootte , woningindeling en afwerkingsniveau van de woning.


ZEKERHEID

 Indien niet alle woningen verkocht worden tijdens de ontwikkelingsfase, zal de investeerder als financiële achtervang optreden en zorg dragen dat de ontwikkeling van het project gewoon doorgaat en de realisatie tot stand komt. De bewonersgroep zelf loopt hierdoor geen risico dat het project vertraging oploopt of zelfs stilvalt, dit risico wordt ondervangen door de achtervang constructie.

100% KLIMAATNEUTRAAL

Fossiele brandstoffen raken op en de CO2-uitstoot neemt toe. Amsterdam vindt het belangrijk om verantwoord met energie en materialen om te gaan. Hierbij hoort ook klimaatneutraal bouwen.
Klimaatneutraal bouwen houdt in dat de energie voor verwarming, koeling en warm water en het elektriciteitsgebruik van het gebouw zelf zoveel mogelijk worden beperkt en dat de energie die dan nog nodig is duurzaam wordt opgewekt.
In Buiksloterham wordt 100% klimaatneutraal gebouwd. In de wijk wordt bijvoorbeeld eigen energie opgewekt met zonnepanelen. Naast de aansluiting op het warmte en koude opslag systeem van Buiksloterham zullen er een aantal aanvullende energiewinst maatregelen genomen moeten worden om een KlimaatNeutraal gebouw te realiseren. Voor een goede energieprestatie van een gebouw is een lage energiebehoefte essentieel. Een goede noord-zuid oriëntatie van het gebouw, een goed isolerende buitenschil en passieve energiewinst zijn belangrijke maatregelen om energiewinst te bereiken.
De winst is dat naast een minder milieu belastend gebouw, de kosten voor het gebruik van energie voor het huishouden enorm zullen afnemen.
De gemeente en de provincie stellen subsidies beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor het klimaat neutraal bouwen.

KEUZEVRIJHEID

Het gebouw heeft een casco met een heldere, eenduidige structuur waardoor er voor de koper veel vrijheid ontstaat voor de verdeling in woningtypen en groottes. Er is hierin veel variatie mogelijk. Het flexibel in te delen en duurzaam casco is zo opgezet dat het gebouw ook in de toekomst door betrekkelijk éénvoudige aanpassingen opnieuw ingedeeld kan worden naar woningtype en grootte en zelfs functie. Bijvoorbeeld door sommige gedeelten van woningscheidende betonnen wanden gedeeltelijk in kalkzandsteen op te trekken, die in de toekomst uitgebroken  kunnen worden. Hiermee is het gebouw bestendig tegen toekomstige veranderende situaties en de marktvraag.

DE BEWONERSGROEP

Gedurende de ontwikkelingsfase kunnen geïnteresseerde toekomstige bewoners zich inschrijven en zullen in een bewonersgroep – een nieuwe Stichting-  georganiseerd worden welke in latere fase de V.V.E. [Vereniging van Eigenaren] zal vormen.  Die het beheer van het gebouw zal regelen. In de ontwikkelfase hebben de leden inspraak en keuzevrijheid op het proces zoals het bepalen van de grootte , woningindeling en afwerkingsniveau van hun woning. De bewonersgroep zal door middel van informatie avonden ingelicht worden over de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het plan. Daarnaast zal door middel van afzonderlijke besprekingen de individuele wensen van de bewoner in kaart gebracht worden.

Er is nog plek in de bewonersgroep! Informeer naar mogelijkheden.

 stuur een mailtje naar goeman@puuur.nl

ATELIER PUUUR

www.puuurbsh.nl

www.facebook.com/puuurbsh

Informatie

Aantal woningen
±25
Beoogde locatie:
Buiksloterham 21
Aanpak:
Meer informatie: www.puuurbsh.nl www.facebook.com/puuurbsh

Deelnemers

  • Furkan
    Initiatiefnemer: Furkan


Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen