FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2019 Wikaza

Duurzaam Kluscomplex Duinstraat


10 appartementen in hartje Scheveningen. Droomt u van een eigen huis vlakbij zee, strand en duinen? Dan is dit uw kans. Het pand aan de Duinstraat naast het Appeltheater met veel authentieke elementen komt als kluscomplex in de verkoop.

Het pand dateert uit 1880 en valt onder beschermd stadsgezicht. Kenmerkend voor het voormalige schoolgebouw - dat later nog dienst heeft gedaan als politiebureau en stadsdeelkantoor – zijn de hoge plafonds en het prachtige trappenhuis bij binnenkomst. De gemeente kiest voor het behoud van dit pand omdat het, naast het historische karakter, waardevol is voor de buurt.

http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Kluscomplex-Duinstraat.htm


Informatie

Budget van
125000
Maximaal budget
350000
Aantal woningen
10
Beoogde locatie:
Kluscomplex Duinstraat
Aanpak:
Plan van aanpak Voordat u het klushuis definitief in eigendom kunt afnemen moet u met een financieringstoets kunnen aantonen dat u de verbouwing kunt financieren. De koper vraagt hiervoor bij een bank een schriftelijk document aan waarin staat aangegeven dat, gebaseerd op de gegevens van de koper, de koper een hypotheekverstrekking van de bank kan krijgen voor zijn aankoop en renovatie. De hoogte van de financieringstoets is afhankelijk van het aangekochte klushuis. Zodra de WABO vergunning is ingediend liggen de bouwtekeningen ter inzage. Iedere optant krijgt een compleet tekeningenpakket met details en adviezen. Daarnaast dient u bij de gemeente uw omgevingsvergunning en een plan van aanpak in waaruit blijkt hoe u de verbouwing gaat uitvoeren. Om u te helpen, bijvoorbeeld voor het opstellen van het plan van aanpak en/of bij het voorbereiden en indienen van de bouwvergunning, stelt de gemeente gratis een technisch bureau beschikbaar voor maximaal 10 uur per klushuis. Hieronder vindt u het format van het plan van aanpak:

Deelnemers

  • Peggy
    Initiatiefnemer: Peggy


Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen