FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2023 Wikaza

BLOK Y Superlofts


BLOK Y maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Veemarkt in Utrecht Oost. Prachtig gelegen aan een brede singel met vrij uitzicht op het groen van het aangrenzende park.

Een Superloft is licht en ruimtelijk en biedt ongekend veel vrijheid om in te delen. Kies voor klus, basiswoning of een woning volledig op maat. Een Loftappartement van 72 m2 over twee lagen met loggia en vide, of een drielaagse Lofthouse van 137 m2 een daktuin? In BLOK Y kan het.

BLOK Y is een CPO-initiatief (collectief particulier opdrachtgeverschap). Niet een projectontwikkelaar, maar de toekomstige bewoners en gebruikers zijn de opdrachtgevers voor het gebouw. De bouwgroep vindt elkaar in de bijzondere eigenschappen van het plan, dat op gang gebracht is door een viertal initiatiefnemers met ervaring in planvorming en realisatie.

In BLOK Y bepaal je zelf hoeveel m2 je afneemt en op welke plek in het gebouw. De buitenkant en de collectieve voorzieningen zijn geregeld, alles achter je voordeur regel je zelf of samen met anderen. Of je laat het doen, maar dan wel precies zoals jij het in je hoofd hebt.

Door de flexibele indeling biedt BLOK Y unieke mogelijkheden. Denk aan een (gedeelde) studio of atelier aan huis, een huis met meerdere voordeuren, wonen boven je eigen kantoor en aanschuiven in een werkcafé op de begane grond.


Informatie

Budget van
100000
Maximaal budget
450000
Aantal woningen
Circa 30 superlofts, stadswoningen en woon-werkruimten. Tevens zelfstandige ateliers en bedrijfsruimten.
Beoogde locatie:
Veemarkt - bouwveld Y

Deelnemers

  • BLOK
    Initiatiefnemer: BLOK


Reacties

Nog geen reacties geplaatst…

Reactie toevoegen