FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Contact | Partners | © 2022 Wikaza

Klein Vrijstaand


Een vrijstaande woning is voor veel mensen de ultieme woondroom, maar tot vandaag voor velen financieel niet haalbaar. Wij hebben daarom een concept bedacht van een betaalbare vrijstaande woning, dit kan al vanaf 199.000 incl grond en BTW!. Het concept is bouwkundig zo uitgedacht dat heel gemakkelijk uitgebouwd kan worden. Zo kan de woning meegroeien met de levensfase van de bewoners en het aantal inwoners.Het kan beginnen bij 1 of 2 bewoners en na doorgroei een compleet gezin huisvesten.

Uitbreiden hoeft pas als het nodig is toch? In dit concept kan het en wordt vrijstaand betaalbaar. De kavelmaat is zo gekozen dat er goede ruimte is voor uitbouw terwijl er dan nog een flinke tuin overblijft. Het betreft een woning met een grote kap, de uitwerking kan met dakpannen en bakstenen, maar ook met een glazen gevel. Met u worden de voorkeuren verkend qua vormgeving en locatie. De woning kan binnen een paar maanden sleutelklaar worden opgeleverd. Het concept is dusdanig dat u later relatief simpel een paar meter erbij kunt bestellen, in de lengte of de breedte. Afhankelijk van de plek in het land en de daar geldende grondprijs varieert de prijs van 199.000 (kleinste vrijstaande woning in goedkope gemeente) tot 270.000 (gemiddelde woning bij gemiddelde grondprijs). 
Deze prijs is vrij op naam, dat is dus inclusief alles! Bovendien is het leekster erfpacht ook van toepassing op dit project

Meer weten? Bezoek www.woneninleek.nl (tevens staat op deze website een uitgebreide uitleg van het leekster erfpacht: www.woneninleek.nl/content/wonen/erfpacht.html of http://www.locksleycollective.nl/detail/16/Woudhuuskes-flexibel-vrij- .  
Ook op facebook en twitter kunt u ons bereiken, namelijk door het 'liken'/volgen van Gemeente Leek. Hier zal ook informatie over de woningen op verschijnen. Zit u met vragen? Neem gerust contact met ons op.

UPDATE: Zaterdag 4 oktober start de verkoop van de 'Woudhuuskes'. Dit zijn bereikbare vrijstaande woningen die mee groeien met uw ruimtebehoefte. 


De goedkoopste vrijstaande woning zal inclusief grond en btw 199.500 VON bedragen!

Er is ook mogelijkheid om met erfpacht te kopen, u krijgt in dat gevel een aan de woning onverbrekelijk verbonden grondhuurcontract waardoor u de grond niet hoeft te kopen. De goedkoopste woning zal dan vanaf 166.000 te koop zijn! Uiteraard kan u op elk later moment als het uitkomt de grond alsnog ook kopen tegen een vooraf vastgestelde prijs.


Informatie

Budget van
200000
Maximaal budget
300000
Doelgroep
doorstarters, (nog) geen kinderen of geen inwonende kinderen meer
Aantal woningen
Vanaf 6 woningen kunnen de lage bouwprijzen waargemaakt worden. Bij gelijkgestemden kan bijvoorbeeld ook een gezamenlijk voorziening worden georganiseerd als een parkeerschuur, gemeenschappelijk hofje etc.
Aanpak:
De eerste fase is om te verkennen of er uberhaupt geinteresseeerden zijn. Als zich voldoende mensen aanmelden - in welke gemeente dan ook - dan plannen we een bijeenkomst. Als ook dit wederzijds goed voelt wordt gekeken waar de beste bouwmogelijkheden bestaan. Uiteraard afhankelijk van de woonwensen van geinteresseerden, want u bent hier de baas!

Deelnemers

  • Peter
    Initiatiefnemer: Peter


Reacties

Bouwgroep
Valentino Rijhen 8 jaren geleden

Interessant. Mvg, V. Rijhen, cultumedia@outlook.com


Reactie toevoegen